Handelde met Uw Darm

Fri 17 February 2017 by Dexter

 

 

Vaak hoor je handelaren of trading coaches uit te leggen een deel van hun handel als "trading uit de darm" of "Het was gewoon een gevoel dat ik had over dat de handel". Wat de handelaar of coach kan nooit uit te leggen is "wat de handel uit de darm is", of dus een goed punt voor hoe en waarom ze een gevoel over een bepaalde handel.

Als handelaren besteden we veel tijd te kijken grafieken en het perfectioneren van ons vak. Over de vele maanden en jaren van het kijken naar grafieken ons onderbewuste brein is het oppakken van alle verschillende soorten informatie en vergrendelen van het weg. Over het algemeen zijn we niet bewust dat deze analyse aan de hand is, of dat we zijn merken die verschillende patronen en scenario's.

De onderbewuste brein

Het onbewuste brein is het oppakken en opslaan van informatie, zoals de resultaten van de transacties, wat er gebeurde toen de prijs van een bepaald niveau en de bijzondere trades die werkte niet geraakt. Het onbewuste brein is zeer krachtig en kan een ongelooflijke hoeveelheid informatie op te slaan, dat onze bewuste brein kan het niet.

Het probleem met het onderbewuste brein is dat het niet de vele verschillende scenario's precies of de gegevens van de transacties vervlogen, gedurende vele jaren kan herinneren. Hoewel we kunnen niet bewust herinneren precies hoe prijs uitgespeeld in de vele handel voorbeelden uit het verleden, kan het onderbewuste brein ons waarschuwingssignalen.

De waarschuwingssignalen in de de uit deze bron vorm van een gevoel in de darm.

Deze gevoelens kunnen een bezorgde en voorzichtige gevoel of een gevoel van opwinding en positiviteit zijn. We zijn misschien niet in staat zijn om te interpreteren waarom we het ontvangen van deze gevoelens, maar ze zijn zeer reëel en gebeuren als gevolg van een reden. Deze gevoelens in de darm dienen een doel, en als ook luisterden en gehoorzaamde, kan u helpen bij uw handel.

Luisteren naar je darmen

Over vele jaren een goed geoefend handelaar zullen zijn deze instructies kijken naar vele opstellingen komen en gaan. Elke keer dat deze opstellingen optreden het onderbewuste brein is kennis te nemen. De onderbewuste brein slaat deze analyse weg en houdt het voor wanneer de handelaar kan het nodig hebben. De volgende keer dat een handelaar lijkt te krijgen in een handel van de onderbewuste brein zal haar analyse uit te voeren en geeft de handelaar een gevoel. De ze gemeld handelaar wordt vaak verward met dit gevoel en waar het vandaan komt.

Het onbewuste brein is ofwel een poging om de handelaar dat dit scenario of een patroon heeft gezien te waarschuwen, en het werkte niet goed uit, of dat in het verleden soortgelijke opstellingen hebben werkte geweldig. Dit gevoel in de darm is er altijd voor een reden, ook al is de handelaar niet bewust van de reden waarom zij ervaren dat gevoel kan zijn. Het is er om te helpen de handelaar een beslissing nemen. Beginnende handelaren zal krijgen vaak dit gevoel en het bewust negeren en proberen te laten verdwijnen. De nieuweling zal verbaasd voelen en zal de handel, ongeacht in te voeren, zelfs als ze ervaren een gevoel van voorzichtigheid.

Het opdoen van ervaring

Handelaren kunnen leren om deze gevoelens te benutten uit guckst je hier! zullen de darm en ze gebruiken om hun voordeel. Hoe meer ervaring en tijd handelaar heeft voor de grafieken de betere en sterkere gevoelens in de darm zullen zijn. Dit komt omdat de onbewuste hersenen meer analyses uit te putten. Als de handelaar krijgt steeds meer ervaring zullen ook beginnen te merken die gevoelens zij ontvangen in bepaalde situaties.

Het leren om te luisteren en te gehoorzamen deze gevoel is van vitaal belang voor de beste ondernemer wat je kan zijn. Wanneer handelaren leren om de handel met behulp van zowel de bewuste en onbewuste delen van hun hersenen zullen ze in staat om te voelen en de handel met de stroom van de markt. Deze ervaring wordt vaak aangeduid als "zijn in de zone". Omdat in de zone is wanneer een handelaar logisch kunt selecteren en beheren van hun handel, en is zich ook bewust van hun 'gevoel in de darm "en dan handelt.

The Human Touch

Om een ​​Cheetah Trader zowel de bewuste en onbewuste hersenen moeten worden ingezet en toegankelijk geworden. Computers zal nooit in staat zijn om de menselijke touch die handelaren helpt om te voelen wanneer dingen niet helemaal goed, Instructies op het of wanneer er iets onregelmatig te gebeuren kan worden vervangen.

Klik hier om uw GRATIS exemplaar krijgen van onze Amazon Bestseller

Haal uw gratis exemplaar van onze bestseller

Pak uw exemplaar van de kracht van binaire opties nu!

Vul hieronder

uw gegevens

We zullen uw gegevens niet aan iemand anders

Powered By PopUp Domination